« terug naar vorige pagina

pensionering Geesje Stolk, assistente

Per 1 maart 2024 zal Geesje met pensioen gaan. Ze is iets meer dan 12.5 jaar aan de praktijk verbonden geweest en we zullen haar missen in het team.

Hieronder een kort bericht namens Geesje die zij voor de patiënten heeft opgesteld: 

Beste patiënten,

 

Zoals de meesten al gehoord hebben ga ik per 1 maart a.s. met pensioen.

Op deze manier wil ik aan alle patiënten laten weten dat ik hier altijd met veel plezier gewerkt heb.

Ik waardeer het vertrouwen wat u in mij hebt gehad. De contacten met u allen heb ik altijd als erg fijn ervaren.

Ik wens u alle goeds toe en wellicht komen we elkaar nog eens tegen.

 

Veel groeten,

Geesje Stolk

Indien u nog een persoonlijke boodschap aan haar wil geven / sturen kan u evt een mail sturen naar praktijkhetkruispunt@gmail.com (let op dit is een “medisch veilige mail” dus deel geen medische gegevens via deze weg !!) of geef een kaartje bij de balie af . Wij zullen dit over enkele weken in een bundel aan haar geven.